Start vandaag
met de bouw van uw droomwoning

Contacteer ons

Laat uw woning bouwen door een expert

Gaat u een nieuwe fase in uw leven in? Hebt u bouwplannen? Droomt u van een eigen huis, volledig volgens uw wensen en verwachtingen? Doe dan beroep op een vakman die u kan bijstaan in dit spannend project. Een eigen huis bouwen moet correct verlopen. Eén van de partners waar u alvast zeker op kan rekenen, is Algemene Bouwwerken De Bock Johan. De aannemer die steeds voor u klaarstaat met de nodige vakkennis. Klassiek, hedendaags, landelijk of modern; zij bouwen het allemaal met evenveel passie. Uw woning bouwen in Lokeren laat u dus best over aan deze expert ter zake.

De diensten

Bij een woning bouwen komt heel wat kijken. Wanneer u alle werken door een bouwbedrijf kan laten uitvoeren, bent u al enkele stappen vooruit. Daarom kan u bij vakman Johan De Bock in Lokeren dan ook terecht voor alle fases van uw bouwproject. Elk onderdeel zal met veel zorg uitgevoerd worden waardoor u zonder veel zorgen de bouwperiode van uw droomwoning kunt doorlopen. U kan hier terecht voor de volgende diensten: winddicht en waterdicht bouwen, grondwerken, funderingen, rioolwerken, binnenmuren en buitenmuren plaatsen en isolatie plaatsen.

De ideale samenwerking

Een goed begin is natuurlijk het halve werk. De juiste keuze van het bouwbedrijf bij uitstek in uw regio, is dan ook van groot belang. Algemene Bouwwerken De Bock Johan is gelegen in Lokeren, maar zij zijn ook actief in de wijde omtrek van Brussel, Antwerpen en Gent. Zelfs in Nederland zijn ze werkzaam. Schakel hen daarom in voor zowel particuliere woningbouw als voor de constructie van bedrijven en appartementen. Ook een zwembad plaatsen is kinderspel voor dit professioneel team. Overtuigd? Neem dan vandaag nog contact op voor een gratis offerte.